Gud finns nog inte
Gud finns nog inte

GUD FINNS NOG INTE (Fri Tanke Förlag) av författaren Patrik Lindenfors är boken för dig som undrar om det finns någon gud. Ibland hör man talas om ”kristna barn”, ”muslimska barn” eller ”hinduiska barn”. Med det menas oftast barn till kristna, muslimska eller hinduiska föräldrar. Man förväntas tro som sina föräldrar.
Men alla föds faktiskt med en egen hjärna. Du vill väl själv välja vad du vill tro på?
Det finns många böcker om alla möjliga religioner. De innehåller berättelser och sagor, ibland vackra, ibland skrämmande, ibland inspirerande, ibland deprimerande.
Den här boken innehåller inga sådana sagor. Istället berättar den varför många tror att det inte finns några gudar. Läs och tänk efter själv.

- Minireportage i tidningen Kollega
- Expressen om boken
- Läs mer om boken här
- Gud finns nog inte - hur religiös är du? Testa dig här!

Här kan du beställa boken Gud finns nog inte:
Adlibris
Akademibokhandeln
Bokia
Bokiboki
Bokus
CDON
Internetbokhandeln
Ugglan
Varuhuset.etc

 

 

Rastamutta

Rastamuttautdrag rastamutta
RASTAMUTTA är boken om en familj bestående av Mamma, Pappa, Storebror och Lillebror. Motsatsen till Cosby och Lilla huset på prärien med sina rosa moln och kladdiga God save the children-trams drypande längs väggarna. Den här familjen är mer som Simpsons. En helt vanlig familj med andra ord...
Allt du läser i den här boken har hänt i verkligheten.

Sandra Gustafsson, författaren till rosade Maskrosungen (Bra Böcker 2006), har samlat kommentarer, kläckta främst av hennes två barn, i den här roliga boken.

RASTAMUTTA är den perfekta ge-bort-till-vem-som-helst-boken.

Så gör det. Eller köp två och behåll en själv.

Beställ den här: B4press | Adlibris | Bokus