Archive for the ‘Foton’ Category

Växthuseffekt.

måndag, oktober 15th, 2012

Det är inte ofta jag lägger in foton i bloggen nu för tiden men det här tyckte jag var värt att föreviga. Min glada kusin har nämligen ett växthus där det planteras lite av varje med till synes blandat resultat.

Överst på bilden: en squash.
Underst på bilden (knappt synlig): en morot.

Roligt och värt att uppmärksammans tyckte jag :D

Uppdatering:

Jag googlar givetvis på kungafamiljen.

torsdag, augusti 13th, 2009

Kolla in den här bilden på familjen krona/klave. Hur kommer det sig att lillprinsen ser ut som en vampyr? Och varför är kungens huvud inringat? Hur tänkte fotografen här?

knugafamiljen1

Vissa bilder går inte att släppa förbi.

torsdag, juli 30th, 2009

Jag håller på och ritar en tågkupé som ska få rörliga delar. Men hur sjutton ser en tågkupé ut egentligen? Jag gjorde lite research på nätet och det var då det hände. Det var då “I tågkupé med Alf och Monica” dök upp.

tagkupe

Holbergsgatan 84.

onsdag, juli 22nd, 2009

Tomas Zackarias Westberg har tagit den här bilden som han generöst visar på sin blogg tillsammans med en underbar liten bildtext.

Ren inspiration. Tack!

2009-07-22

Stolen.

måndag, juni 22nd, 2009

Före:fore

Efter:

efter2

(Foto: Ann-catherin Sjöblom)

Hjälp.

söndag, mars 15th, 2009

Här ovan ser ni en helt vanlig kyl hos en helt vanlig medelsvensson. Just i detta kylskåp finns varor som messmör, ett par liter mjölk, nån slags spännande champagne och rester i byttor med lock.

Vad har folk egentligen hemma? I mitt nya spännande projekt behöver jag din hjälp med just det här.  Därför efterfrågar jag nu bilden av din kyl, ihop med en kort beskrivning av det som inte syns i bild, speciellt slattar och rester (t.ex de där mysiga matlådorna längst in, vad är det egentligen i dessa?) Alla bidrag belönas med en hemlig present. Självklart är och förblir du och din kyl anonyma.

Tack på förhand.